Foton och posters på kända fjäll

Det finns vissa kategorier av foton som ger oss en känsla av lugn och frid. Väldigt neutrala och har enkla färgsättningar. Medans andra foton ger oss en kick av energi och rörelse som sprakar av färg och får oss att nästan hicka.

Tänk på din inredning

Visst är valet av motiv något väldigt personligt, vissa människor tycker om det ena eller det andra. Men om du nu funderar på något att hänga upp därhemma, så kanske det bra att tänka på vad och var du ska hänga dina fotomotiv och hur.

Vackra fjäll

Det finns så många vackra fjäll att kunna sätta upp på väggen där hemma. Du kan till exempel välja ett fjäll med lugna rörelser och färger som gör sig väldigt bra i ett sovrum. Det finns kalla färger och varma färger och genom att välja ett fjällmotiv med varma färger skapar du en bra harmoni i sovrummet enligt Feng Shui. Vi vill alla ha detta drömmarnas rum mitt i all stress runt omkring oss. Men varför begränsa sig till sovrummet? Sätt upp ett fjäll med porlande bäckar och sprakande höstfärger i badrummet. Vad är mer passande än att ha porlande bäckar i badrummet?