Ordna en födelsedagsfest med kändistema

Att ha fest med kändistema är roligt för både barn och vuxna av många anledningar. Det kan till exempel vara kul att få chansen att klä ut sig till sin favoritidol. Om du dessutom lägger till lite karaoke så blir det extra roligt.

Planera för en toppenfest

Börja med att finslipa själva temat. Ska det vara ett måste att ni klär ut er till specifika kändisar eller ska det handla generellt om glitter och glamour? Det kan vara en rolig utmaning att klä ut sig till en riktig kändis men å andra sidan kan det räcka med pråliga kläder och extra smink. Gör det enkelt för dig själv och beställ via nätet.

Karaoke är den absolut bästa underhållningen på en fest med kändistema. Dock kan det vara så att inte alla känner sig så självsäkra på att sjunga. I sådana fall kan ni alltid sätta på musiken och bara mima med hårborsten i hand. De flesta vågar sig nog på att spexa lite om de slipper sjunga själv.

Vi vill också föreslå en röda mattan upplevelse. Lägg ner en röd matta, sätt några kompisar eller familjemedlemmar till att agera paparazzi och fota gästerna när de anländer. Garanterad kändisstämning från första sekunden.