Känn dig som en kändis

När det är dags för kalas är det också dags att köpa nya kläder. Det gäller naturligtvis även dina barn. Det finns många tillfällen i livet när man som barn vill vara lite extra fin och kanske se ut som en kändis. Klicka här för att se ett stort urval av fina festkläder som passar om du ska vara brudtärna eller något liknande.

Familjefoto

Något som är mycket vanligt i USA är att ta familjefoton. Det är en trend som långsamt spridit sig till Sverige. Vid sådana tillfällen ska man naturligtvis ha fina kläder på sig. Sedan anlitar man en fotograf som har specialiserat sig på familjefoton. Många gånger har dessa foton ett tema som går igen i familjens kläder på fotot.

Rama in dina foton

Har du kostat på dig en fotograf, nya kläder och kanske lite tillbehör så ska du naturligtvis låta rama in dina familjefoton. När du ändå håller på låt fotografen ta porträttfoton av er alla i familjen. Även andra arrangemang med familjens medlemmar där det är ensamma på bilden är roliga att ha. Kanske ska de posera två och två, gärna utomhus. Sådana bilder är värda ett bättre öde än att bara hamna i en låda i vardagsrummets byrå.