Rama in dina favoritbilder

Ramar, vem behöver dem? Vi vill titta på bilden eller fotot. Du kanske tror att ramarna är värdelösa här är några skäl till varför vi behöver ramar i våra liv. Ramar skyddar din väggkonst.

Oavsett om dina bilder är personliga konst, familjefoton eller magnifika oljemålningar till ett värde av miljoner, har de alla skydd. Bilder utan ramar kan lätt skadas. Att ha skydd som att inrama en bild, ett foto eller en ritning ser till att den håller länge.

Separation av konsten från världen

Ramar skiljer bilden från rummet. En ram fungerar som en visuell barriär, så när du tittar på en bild vet du omedelbart var kanten är och du distraheras inte av omgivningen. Ju tjockare ram, desto starkare är barriären. En ram hjälper dig att fokusera och koncentrera dig på bilden. En del av konstnären beskriver en ram ganska snyggt som en omkrets som definierar var konsten slutar och resten av världen börjar.

Se den större bilden

Oavsett om du ramar in ett familjefoto eller digital konst, fungerar ramar som ett skydd och fungerar också som en del av bilden. Du kan hitta ramar för nästan alla smaker och storlekar. Du kan till och med anpassa ramar eller köp dina ramar online.