Kändisar med passioner du inte visste om

Allting kan tyvärr inte vara schlager hela tiden. Men det kan handla om kändisar! Och kändissnack finns det gott om. Vi har därför valt att presentera några kändisar som har hobbys du kanske inte kände till.

Nick Offerman

nick offermanAlla kanske inte känner igen namnet på en gång, men det här är mannen bakom den ikoniska karaktären Ron Swanson i Parks and Recreation som fick 7 säsonger innan serien avslutades.
I rollen som Ron spelar han är en man som hatar regeringen (som han samtidigt jobbar för), älskar bacon och kött och som är riktigt bra på att kanoter och hantverk i trä.

Faktum är att Nick Offerman är en äkta träarbetare som kan göra kanoter och fantastiska möbler i trä. Han har till och med en egen sajt där han säljer sina skapelser.

50 cent

50 centDen här rapparen har överlevt mycket för att ta sig till toppen. Han har exempelvis blivit skjuten flera gånger utan några bestående men. Han blev till och med skjuten i ansiktet och överlevde. Detta ledde till hans helomvändning där han lämnade gänglivet och satsade på musiken. Hans album har alltid sålt bra och han har till och med en respektabel filmkarriär under sitt bälte.

Men det kanske inte alla vet är att han älskar sportsbetting. Han har alltid varit frikostig med sina pengar, och speciellt när det kommer till spel. Exempelvis satsade han en miljon dollar på boxningsmatchen mellan Mayweather och Pacquiao att Mayweather skulle vinna. Han visste uppenbarligen mer än många andra för han satsade rätt och gick iväg lite rikare än tidigare.

Shailene Woodley

shailene woodleyDet här en stjärna som blivit väldigt populär tack vare filmen Divergent: filmen utspelar sig i en dystopisk framtid där alla är placerade i fem olika klasser och Woodleys karaktär passar inte in i någon av dem.

Privat verkar hon inte heller passa in, för hon har en speciell hobby som ingen annan i Hollywood har: hon lever ett naturligt liv och gör sina vardagsprodukter själv.

Woodley säger själv att hon gör sin egen tandkräm, kroppslotions och till och med sin egen medicin. Stjärnan och hennes vänner söker sig till naturen så ofta de kan. Hon äter till och med lera för att komma närmare naturen, en kontroversiell diet som läkare säger är helt onödig och kan vara farligt.

Bildkällor:
s_bukley / Shutterstock.com
Everett Collection / Shutterstock.com
s_bukley / Shutterstock.com