Kändisar och lotto

Man kan ju tycka att kombinationen kändisar som tjänar miljoner om året och lottospel inte riktigt går ihop. Men detta är bara ett ytterligare bevis på att man inte bör dra förhastade slutsatser om folk man inte känner. lotto_238029637 Lotto är inte bara ett enda spel utan en kategori av spel. Mångas erfarenhet med spelet kommer från att ha köpt en biljett på sin lokala kiosk någon gång, men det har nu även blivit stort på nätet.

Hugh Jackman

Låt oss börja att berätta om Hugh Jackman. Denna australiensare berättar i klippet nedan om hur han började i en väldigt annorlunda filmmiljö från den han nu arbetar inom i USA och hur köpa lottobiljetter till de som arbetade på filmer med honom var något han började med för att egentligen lära känna de som arbetade bakom kamerorna. Han köpte dem ju inte åt sig själv och blir väl därmed ett undantag i denna lista. Men det är fortfarande en rolig lotto-relaterad historia.

Geogre Clooney

Vidare till en annan väldigt stor kändis. George Clooney köpte 1 000 biljetter till det stora italienska lotteriet SuperEna och hoppades att ta hem jackpotten så han kunde donera allt till alla jordbävningsoffer på Haiti. Det är nog ingen överdrift att säga att det är en av de noblaste anledningarna att spela detta spel man kan ha.

Madonna

Popdrottningen Madonna är ytterligare en av dem som spelat på SuperEna, men till skillnad från Clooney vann hon faktiskt. Denna vinst var hela 120 miljoner euro och den tog hon hem 2012. Madonna hade dock inga planer på att behålla pengarna själv utan donerade dem alla till ett projekt som hon bryr sig väldigt mycket om: bygga skolor i Malawi. Och alla hoppades nog att man inte skulle få läsa fler nyheter om hur välgörenheten hade slösat ännu mer pengar som året innan.