Gör en fotovägg

Börjar du ha samlat på dig ett gäng med bra bilder på olika kändisar kanske det är dags att göra något av dessa och inte bara sitta med dom på en hårddisk där du tittar på dom någon gång emellanåt. Det kanske är dags att göra en fotovägg där du visar upp dina bästa bilder.

images-wall

Nu behöver det ju inte bara vara kändisar utan det kan ju vara andra objekt som du fångat på bild och tycker så pass mycket om att du skulle kunna tänka dig att göra en förstoring av dessa och sätta in i ram och hänga upp.

Det finns många sätt hur man kan hänga sina bilder och det är oftast ditt sätt som passar bäst hemma hos dig, sedan att man kan plocka inspiration från andra och överföra det till sin egen inredning och hur man tänkt sig sin fotovägg är bara bra. För att hitta inspirationen så kolla in Instagram och hashtaggen fotovägg, där kan du få hjälp om du inte riktigt vet hur du ska placera dina bilder.  Du har säkert en del väggar att välja på så du kan ha en vägg med bilder på kändisar, en vägg där du samlar bilder på familjen och har som familjevägg. En tredje vägg kan vara semesterminnen som ni kan njuta av och minnas tillbaka på sköna semesterdagar.